Tratamente stomatologice personalizate pentru fiecare pacient in parte

Pierderea dintilor este o problema cu care se confrunta tot mai multe persoane. Dintr-un motiv sau altul, foarte multi pacienti ajung in Clinicile Dr Leahu cu cazuri speciale, care au nevoie de tratamente personalizate.

„Cred ca sunt unul dintre cele mai complexe cazuri pe care le-ati rezolvat: fast&fixed superior, patru implanturi Bredent in partea de jos, aditie osoasa, grefa de gingie si coronite Cerec. Am cerut opiniile a trei medici stomatologi diferiti. Am mers chiar si in Turcia, dar in final v-am ales pe voi pentru ca mi-ati dat incredere” spune Dorina Popescu.

Pacienta noastra reprezinta un caz particular, care demonstreaza insa ca in Clinicile Dr. Leahu gasim solutiile adaptate fiecaruia in parte.
„Dorina a avut nevoie de fast&fixed superior, jos i-am pus patru implanturi Bredent, au urmat apoi coronitele pe implanturi, iar sapte coroane dentare i-au fost facute cu noua noastra tehnologie CEREC, fatete si coroane dentare intr-o ora” spune dr. Ionut Leahu.

Doamna Popescu nu si-a neglijat sanatatea dentara si a mers la medicul stomatolog periodic. Totusi, a ajuns sa prezinte un caz atat de complicat pentru ca initial si-a ales un “dentist de cartier”, cu un cabinet stomatologic modest. Doctorul, nefiind specialist parodontolog, nu si-a dat seama ca Dorina are parodontoza, nu a fost sfatuita sa isi trateze boala, chiar daca semne existau: in adolescenta si-a pierdut primul dinte, cand a muscat dintr-o rosie.

De aceea este important sa alegi o clinica stomatologica ce poate sa iti ofere servicii integrate, de calitate superioara.
La 38 de ani, pacienta noastra si-a inlocuit dantura in partea de sus cu fast&fixed. De data aceasta, cu lectia invatata, nu a mai vrut sa riste si a cerut opiniile a trei medici. Pentru prima opinie a mers in Turcia, apoi a mai vizitat o clinica din Bucuresti. S-a oprit la Clinicile Dr. Leahu pentru ca a primit increderea de care avea nevoie. „Mi s-a explicat pas cu pas si pe intelesul meu ce presupune fiecare interventie in parte, doctorii mi-au aratat materialele SI tehnologia pe care LE folosesc. Mi s-a prezentat clar costul. In timpul interventiei chirurgicale, am avut parte de tot suportul, medic anestezist pentru sedarea constienta, masca cu oxigen, perfuzii, aparate pentru monitorizarea inimii. M-am simtit ca intr-un spital de top. Totul imi dadea siguranta. In sfarsit ajunsesem pe maine bune. Am avut nevoie de aditie osoasa, operatie de sinus lift si grefa de gingie.” isi aminteste pacienta noastra.

Dorina a purtat lucrarile provizorii timp de un an de zile, pentru a se acomoda cu ele. A urmat recomandarile medicului stomatolog si a mancat alimente pisate si sub forma lichida. „Abia astept sa imi pun acum lucrarea finala. Cele șapte coronite CEREC mi-au fost facute intr-o singura sedinta. Chiar sub ochii mei am vazut cum „imprimanta de facut dinti” transforma o bucatica de ceramica in dinte.”

Pentru ca dispunem de tehnologia CEREC, nu a mai fost nevoie sa luam amprente si nici sa asteptam dupa tehnicianul dentar. „Deja v-am recomandat si colegilor de la serviciu. O clinica foarte buna, cu medici profesionisti, act medical complet si calitate de top” ne multumeste doamna Popescu.

Pentru ca i-am castigat increderea, Dorina si-a adus si familia in Clinicile Dr. Leahu: copilul de 10 ani si tatal, o persoana in varsta, caruia urmeza sa ii redam sanatatea dentara, desi are probleme cu inima. Succesul clinicilor dentare Dr. Leahu se masoara in numarul de pacienti care ne zambesc in fiecare zi. Te asteptam in cabinetele noastre stomatologice pentru o programare! dr leahu si echipa