Mentenanta implanturilor dentare

Clinica Dr. Leahu ofera o gama complexa de tratamente stomatologice, mulate perfect pe posibilitatile financiare ale fiecarui pacient care ne calca pragul. Intodeauna pornim de la dinti, si nu de la bani, tintind catre un rezultat impecabil din punct de vedere medical si estetic.

MENTENANTA GRATUITA TIMP DE 2 ANI PENTRU LUCRARILE FAST&FIXED

Lucrarile de tip Fast&Fixed beneficiaza de mentenanta gratuita timp de 2 ani. Asta inseamna ca orice s-ar intampla cu lucrarea ta timp de doi ani, vei beneficia de reparatii sau chiar schimburi.

GARANTIE PENTRU IMPLANTURI

In privinta implanturilor, atat timp cat din 6 in 6 luni te prezinti la control dupa indicatiile medicului stomatolog, ai parte de garantia 100% Dr. Leahu. Profesionalismul cu care sunt executate interventiile stomatologice, suportul moral si colaborarea relaxata medic-pacient, confera procedurii Fast&Fixed o sansa de 100% succes. O a doua garantie este data de calitatea tehnologiilor Bredent, cea mai buna alegere si raport calitate-pret de pe piata, la momentul actual.

In momentul in care nu respecti indicatiile medicului dentist si nu te prezinti la controalele periodice, te confrunti cu grave riscuri medicale, dar si cu pierderea garantiei.

CONTROL DE RUTINA DE 2 ORI PE AN

Te asteptam de 2 ori pe an la cabinet pentru un control de rutina si pentru o igienizare profesionala. Echipa Dr. Leahu pune foarte mult accent pe profilaxie, pentru ca adevaratii specialisti prefera sa previna problemele si nu sa ajunga direct in stadiul de a le trata.

Implantul dentar poate tine o viata intreaga,
de regula pana la 120 de ani.
Dupa, oricum nu mai conteaza.

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau