Fast&fixed iti ofera garantia unui implant pe viata

Garantia pentru implanturile dentare fast&fixed este pe viata. Mentenanta pentru implanturi este gratuita timp de doi ani de zile, astfel ii dam timp pacientului sa realizeze ca el are un rol important in ceea ce priveste durata de viata a implanturilor dentare.

Doamna Mariana Loghin si-a dorit sa scape de problemele pe care le avea cu dantura si a avut incredere in noi ca ii vom reda sanatatea. In varsta de 79 de ani, Mariana are o lucrare cu pivoti, gingia s-a retras, iar pivotii s-au rupt. “ Ii tot lipeam singura acasa pentru a-mi rezolva pe loc problema. Imi era teama de interventia chirurgicala, desi la varsta mea nu am probleme de sanatate deosebite. Am vorbit cu medicul anestezist si m-a linistit.” povesteste Mariana Loghin.

Implantul Fast&fixed este un proces modern in implantologia dentara, care inseamna extractie, montare implant si protezare imediata cu punte fixa intr-o zi. Echipa de medici specializata in fast&fixed are grija sa faca extractia tututror dintilor ramasi si sa curete infectia de pe arcada. Urmeza implantarea imediata, dupa care se fixeaza lucrarea provizorie. Toate interventiile au loc intr-o singura zi, iar pacientul este sedat constient, astfel incat sa nu simta nimic. Sedarea constienta este o sedare usoara, fara risc pentru sanatatea generala. Dupa 6 luni, pacientul vine in clinica pentru lucrarile definitive.

“Ii admir foarte mult pe medicii din clinica pentru ca sunt tineri, plini de viata, vorbesc pe intelesul meu si mi-au explicat fiecare pas in parte. Tot personalul a fost dragut cu mine. Stiu ca va comportati asa cu fiecare pacient in parte pentru ca am ajuns in clinica prin recomandare. Nepotul meu si-a pus la dr. Leahu 10 implanturi”. ne spune pacienta noastra.
Pentru ca realizam anual un numar mare de cazuri cu implanturi fast&fixed, putem sa oferim pacientilor un pret mai bun, fata de ce se intampla pe piata. Reusim sa obtinem cel mai bun raport calitate pret pentru implanturi. “Un prieten al nostru a venit special din America, sa isi rezolve problemele dentare in Clinicile dr.Leahu, pentru calitatea si preturile bune.” incheie doamna Loghin.

Dr. Ionut Leahu detine certificatul de referent Bredent din partea companiei germane. Asta inseamna recunoasterea experientei acumulate de medicul roman si a standardelor pe care le respecta. Calitatea de referent Bredent vine si cu obligatia de a transmite mai departe catre alti colegi secretele tehnologiei. “Predau aceasta tehnica tinerilor stomatologi care vor sa cunosca arta implantologiei dentare, astfel incat tot mai multi oameni sa beneficieze de aceasta terapie” dr. Leahu. IMG_9955 - Copy