Fast&fixed, alternativa moderna pentru proteza dentara

Pierderea dintilor este o problema cu care se confrunta tot mai multe persoane. Cea mai ieftina si utilizata metoda pentru redarea functionalitatii dintilor era pana acum proteza dentara. Progresele tehnologice ne permit ca in Clinicile Dr. Leahu sa va oferim o alternativa moderna, ce va va usura viata si va va reda zambetul rapid, fast&fixed.

Fast&fixed este o alternativa fixa, rapida si fara complicatii. In doar 24 de ore iti poti recapata zambetul. Solutia pe care o propunem este estetica si naturala. Implantul dentar va ofera mai multa incredere intrucat arata si se simte la fel ca un dinte natural. Astfel veti putea sa vorbiti si sa mancati fara probleme. Spre deosebire de protezele dentare, implantul nu afecteaza dintii din jur, intrucat nu se sprijina pe acestia. Totodata, implantul dentar previne retractia gingivala si resorbtia osoasa atunci cand este intretinut cum trebuie.

Proteza dentara poate fi incomoda la inceput. Aceasta poate provoca dureri intrucat se sprijina pe gingie, inflamatii si saliva in exces. Este nevoie de o perioada de acomodare si va trebui sa invatati sa mancati cu aceasta. Mestecatul se simte diferit si poate fi mai putin eficient. Spre deosebire de dintii naturali care au nervi sensibili la temperatura sau textura, protezele nu sunt sensibile la cald sau rece, ori la bucati tari sau ascutite de mancare. Totodata gustul alimentelor poate fi schimbat. Desi pacientii pot manca orice doresc, protezele dentare se misca. Fiind dinti artificiali mobili, acestia au tendinta de a se misca in gura in timp ce mancati sau vorbiti. De aceea, purtatorul protezei va avea dificultati in a pronunta unele cuvinte.

Datorita tehnologiei inovatoare fast&fixed va veti putea bucura de o dantura noua, fixa, care se comporta la fel ca cea naturala. Aceasta nu deranjeaza in procesul de vorbire sau masticatie, usurandu-va viata. “Eram purtatoare de proteza superioara si inferioara. Proteza inferioara o purtam de 3 ani si imi crea neplaceri specifice pentru toti cei care poarta proteza. Aveam rani interioare, masticatie neadecvata, exprimare incorecta. Eu lucram cu publicul si era incomod pentru mine. La voi am avut parte de o interventie exceptionala, nu m-as fi gandit ca exista asa ceva pe lumea asta . Cu fast&fixed mi-am recapatat zambetul.” povesteste pacienta noastra Gabriela Bratanescu.

Implantul dentar dureaza o viata daca se respecta controalele periodice recomandate de medicul specialist, precum si ingrijirea permanenta a acesteia. Protezele dentare trebuie schimbate o data la 5 ani din cauza uzurii fizice, ce reduce aspectul estetic sau din cauza modificarii formei osului sau gingiei. Astfel, desi in prima instanta poate parea o alternativa economica, pe termen lung implantul poate fi o varianta mult mai buna.

Gabriela a avut incredere sa schimbe protezele cu o lucrare fixa de tip fast&fixed. ” Increderea care mi-a fost transmisa de doctori m-a ajutat pe tot parcursul operatiei. Desi sedata constient, am adormit in timpul interventiei pentru ca nu am avut parte de nici o durere. Am avut o experienta deosebit de agreabila in Clinicile dr Leahu. Va recomand cu toata placerea si cu toata inima.” incheie doamna Bratanescu pozaptblog