Din Anglia in Romania, pentru tratamente dentare

Clinicile Dr Leahu sunt cunoscute în special pentru numărul impresionant de oameni care le calcă pragul pentru implanturile dentare germane Sky fast&fixed, gata în mai puțin de 24 de ore. Beneficiile estetice sunt atât de cunoscute de către pacienții noștri, dar este necesar să nu uităm că intervenția este minim invazivă, iar aceștia pot mânca imediat după operație.

Ana Maria Tunaru, originară din Hunedoara, a venit tocmai din Anglia, locul unde s-a stabilit. O doamnă drăguță, ce-ți transmite o energie pozitivă, dar emoționată și nerăbdatoare în același timp. “Abia aștept să văd rezultatele!”, ne-a spus ea entuziasmată de câteva ori.

Aceasta a aflat despre clinicile noastre printr-o postare pe care i-a arătat-o o prietenă, în cadrul unei rețele de socializare. “Am văzut mai multe testimonioale, poze și recenzii pe site-ul vostru și îmi place mult ceea ce a ieșit. Am văzut rezultatele finale și sunt foarte ok! V-am ales pentru că m-am informat despre voi și mi s-a părut că sunteți cei mai ok!”

Însoțită de un domn, acesta din urmă ne-a spus că au aflat chiar de când se află în clinica noastră că un vecin de-al lor, un om pe care îl cunosc de o perioadă mai lungă de timp, a apelat la implanturile Sky fast&fixed. Erau foarte curioși de schimbarea produsă în urma implanturilor, pentru că, să nu uităm că dantura ne poate schimba întru-totul aspectul.

“Nici măcar nu aveam concediu. Am venit pentru că trebuie. Îmi doream de ceva timp! Se găsesc și la noi, dar prețul este dublu! Și în plus este o modalitate rapidă de a avea toți dinții” Aceștia sunt oamenii cărora le pasă cu adevărat de sănătatea lor, dar și de bugetul pe care îl alocă. O sumă exorbitantă nu garantează un seriviciu mai bun calitativ. De aceea, au venit în România, pentru un preț decent. Sunt oamenii care vin în România să-și îngrijească dantura și cei care redescoperă plaiurile natale. Întrebați despre o primă impresie pe care o au, venind pentru prima dată în Clinicile Dr. Leahu, aceștia au spus că au simțit o atmosferă plăcută. Personalul nostru își dorește și face tot posibililul ca, în afară de sănătatea garantată oferită pacienților săi, aceștia să se simtă ca într-un loc unde se pot relaxa. Ne dorim ca pacienții noștri să se simtă bine și să ne viziteze doar pentru a ne arăta zâmbetele sincere pe care le-au obținut în urma intervențiilor noastre. Ne dorim pacienți fericiți, acesta fiind scopul pentru care familia noastră se dedică.

Doamna Ana Maria Tunaru va intra în curând în operație. După câteva ore, aceasta va ieși o altă persoană, fericită și cu inima împăcată pentru ca a ales varianta cea mai bună pentru sănătatea sa. Ba chiar, va putea să mănânce fără probleme. Să nu uităm că după intervenția chirurgicală Sky fast&fixed, pacientul poate consuma alimente fără nici o problemă.