Cel mai tanar pacient care a beneficiat de implanturi fast&fixed in clinicile dentare Dr. Leahu

Recent ne-am confruntat cu un caz neobisnuit, pe care, datorita experientei si profesionalismului medicilor nostri, l-am rezolvat in 24 de ore cu sistemul fast&fixed.

La numai 26 de ani, Bogdan Lupu si-a pierdut toti dintii. Avea parodontoza in stadiu avansat si o infectie aparuta sub o lucrare protetica pe care o purta de opt ani de zile:
“Am aflat ca am parodontoza acum trei ani, mi s-a retras gingia si au inceput sa mi se miste dintii, nu am reusit sa imi tratez boala atunci din lipsa de timp, pentru ca am plecat sa lucrez în Danemarca. Nu m-am gandit ca poate sa fie asa grav si nu am constientizat importanta unui tratament” Bogdan Lupu.
O viata noua in doar 24 de ore, asta si-a dorit pacientul, dupa ce a vazut la televizor un interviu al doctorului Ionut Leahu. “Am ramas surprins de ceea ce poate rezolva dr. Leahu si cat de bine poate sa faca lucrurile, de aceea am ales sa ma tratez in tara”. spune Bogdan.

Primul pas spre un zambet nou in cazul lui Bogdan Lupu l-a constituit o consultatie completa, ce a inclus efectuarea de radiografii si poze. Pe baza acestei consultatii, s-au stabilit coordonatele de baza ale tratamentului, respectiv numarul de implanturi, tipul si pozitia lor. A urmat extragerea dintilor bolnavi ramasi si inserarea implanturilor.

Operatia pentru maxilar a durat sase ore si a fost un succes. Pentru ca nu a existat suficient volum din osul natural, a fost necesara aditia osoasa, iar pacientul a primit patru implanturi. Interventia chirurgicala de aplicare a grefei de os s-a facut in acelasi timp cu montarea implanturilor dentare, pentru a reduce disconfortul pacientului. Tot patru implanturi au fost inserate si pe mandibula. Pentru a reduce inflamatia, durerea si pentru a grabi procesul de vindecare, specialistii implantologi au folosit tehnica PRGF.

“Nu am avut dureri nici in timpul operatiei, nici dupa. Totul a fost super, chiar nu ma asteptam ca medicii sa fie atat de grijulii, comparand cu experientele neplacute din trecut. Sunt placut surprins de atitudinea pozitiva a personalului medical – m-au ajutat cu camera de hotel, vorbesc foarte frumos, toti sunt amabili” spune Bogdan Lupu dupa operatie.

Igiena dentara trebuie aplicata si respectata toata viata pentru sanatatea orala si nu numai. Cei care nu o fac, chiar fara sa fie constienti, isi pun sanatatea in pericol, riscand, pe langa pierderea dintilor, si aparitia mai multor boli grave.

„Nu m-am gandit ca problemele mele cu dantura sunt atat de grave. Trebuia sa am grija de dintii mei. Asta trebuie sa fie invatatura de minte pentru oricine. Mi-am neglijat sanatatea. De acum o sa vin de fiecare data la control la clinicile Dr. Leahu, chiar daca lucrez in Danemarca. In curand o sa fiu tata, o sa il invat si pe copil cu medicul dentist de mic” spune pacientul nostru.

Dupa fixare, implanturile necesita curatare, exact asa cum au nevoie si dintii naturali, iar bacteriile trebuie indepartate mereu. Intalnirile periodice cu medicul dentist sunt neaparat necesare: stomatologul este singurul care poate sa observe daca va pastrati implanturile si lucrarile protetice curate, daca gingiile si osul sunt sanatoase, daca au aparut modificari.

Clinicile stomatologice Dr. Leahu dispun atat de doctori specialisti, cat si de tehnologie de ultima generatie, fiind intotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici si proceduri stomatologice, astfel incat pacientul sa aiba parte de cele mai bune servicii. caz fast&fixed la pacient de 26 de ani