Care este pretul unui implant dentar?

Mulți dintre noi ajungem în punctul în care observăm că nu prioritizăm cum trebuie sănătatea. Ceea ce este cel mai grav, observând acest aspect prea târziu, ajungem să plătim un preț mult mai mare pentru nechibzuință și dezinteres.
Sănătatea dentară este extrem de importantă și reprezintă o ramură a sănătății noastre generale dar și al unui echilibru mental și fizic. Astfel, de cele mai multe ori, cum se întâmplă și în alte cazuri, un preț mai mare, reprezintă și o calitate mai bună a serviciilor sau o durată mai lungă de viață. Astfel, prețul este direct proporționat cu ceea ce produsul oferă.

Dacă te cazezi la un hotel de 4 stele, condițiile vor fi mai bune și vei beneficia de diferite facilități pe care un hotel de mai puține stele (deci și un preț mai mic) nu le va avea. Desigur, e bine să păstrăm un echilibru și să nu cădem niciodată în extrema naivă a ideii în care credem ca un produs scump sau foarte scump este întotdeauna mai bun față de un altul care are un preț decent.
Printre complicațiile care sunt întâlnite deseori în urma intervențiilor cu implant (și cele cu un cost redus) sunt abscesele, infecțiile care pot duce la pierderea dinților vecini sau chiar al implantului propriu-zis, probleme în realizarea lucării și complicații care pot duce la resorbirea osului. Este important să înțelegem că un implant de o proastă calitate, nefăcut în condiții optime, ne poate face să cheltuim mult mai mult pe viitor, față de un implant optim.
O dantură frumoasă și sănătoasă ne oferă încredere în noi și zâmbetul pe care avem nevoie să îl afișăm atunci când suntem fericiți. În schimb, dinții cu probleme nu ne fac decât să ne dorim să ne izolvăm, să ne stricăm viața socială și să vorbim din ce în ce mai puțin, complexați de părerea pe care o pot avea despre noi cei din jurul nostru. Din dorința de a economisi și din speranța că o intervenție bună poate fi făcută chiar și pentru un preț sub medie, majoritatea pacienților apelează la clinici stomatologice despre care nu au auzit nimic, cu condiții precare, care, nu doar că nu pot rezolva problemele, ci pot crea unele noi.

Sănătatea dentară trebuie lăsată pe mâna celor mai profesioniști oameni, la fel cum nu am avea încredere într-un doctor generalist despre care nu am auzit prea multe sau nu ne inspira încredere.
Putem spune astfel că, profesioniștii clinicii Dr Leahu au dus cu bine la capăt toate cazurile de implant dentar și nu numai. Este necesar ca pacienții să țină cont de mai multe aspecte, cu atât mai mult cu cât un implant dentar este menit să ne ajute la efectuarea activităților cotidiene pentru o perioadă lungă de timp de acum încolo. Produsele trebuie să fie de calitate, este necesar să avem informații despre doctorul sau locul unde își desfășoară acitivitatea (cum ar fi recenzii etc) dar și mediul trebuie să fie unul cât mai curat și steril.
Clinicile Dr Leahu au o gamă largă de implanturi de calitate adaptate nevoilor tale, iar profesioniștii noștri îți asigură un drum sigur către un zâmbet frumos. Programează-te acum la un consul, pentru a afla mai multe!