Alege un dentist bun de la inceput si spune ‘NU!’ reinterventiilor stomatologice!

Problemele dentare rezultate in urma unor interventii gresite pot duce mai tarziu la tratamente complicate si costisitoare. Tocmai de aceea, orice pacient trebuie sa fie foarte atent ca serviciile stomatologice pe care le primeste sa fie unele de calitate chiar de la inceput.

Domnul Alexandru Mica nu a avut norocul sa aleaga un medic stomatolog bun inca de la bun inceput: “Problemele mele dentare isi au originea intr-o parodontita veche, care imi cauza dureri foarte mari sub lucrarea protetica. Tratamentul fusese facut la un medic stomatolog neexperimentat, de aceea tot timpul imi apareau pungi de infectii sub lucrare. De asemenea, medicul dentist la care mergeam mi-a pus dinti din acrilat, prea inalti, iar acest fapt mi-a cauzat probleme cu muscatura.”

Dupa prima alegere neinspirata a cabinetului stomatologic, domnul Mica a mers sa isi rezolve problemele cu dantura la o clinica de renume din capitala: “ M-am dus mai apoi la o clinica de renume din Bucuresti, sa imi dea lucrarea aceea jos, pentru ca ma umflam pana la tampla cand muscam. Aici am primit din nou tratamente, dar coroanele dentare erau foarte mici, nu mai pareau dintii mei, rezultand astfel o imagine inestetica a fetei si a zambetului”.

Pentru ca a fost nemultumit de calitatea serviciilor stomatologice, domnul Mica a primit, drept alternativa nesatisfacatoare, un alt plan de tratament, prin care toti dintii ramasi trebuiau scosi si inlocuiti cu o proteza. Abia dupa un an de la interventie s-ar fi putut scoate proteza, pentru a fi inlocuita cu implanturi dentare si lucrari protetice.
Dezamagit, la a treia incercare a ales cu atentie clinica stomatologica, dupa ce s-a informat atent: a gasit in Dr. Leahu un medic implicat, care are capacitatea de a gasi solutia optima de tratament pentru fiecare pacient si care lucreaza cu o echipa de specialisti in alte ramuri ale medicinei dentare. Experienta si-a spus cuvântul la Clinicile stomatologice Dr. Leahu si pacientul nostru a primit dinti ficsi imediat, prin tehnica fast&fixed.

“Am fost ambasador, in prezent sunt profesor universitar, interactionez tot timpul cu oamenii si nu imi permiteam sa astept un an pentru dinti ficsi. Am fost foarte suparat de alegerea facuta initial, pentru ca nu mai aveam incredere in oricine. Am cerut mai multe pareri si v-am ales pe voi, pentru ca puteti sa imi oferiti dinti ficsi intr-o zi. Sunt bucuros ca se lucreaza repede, fara proteze si asta m-a incantat cel mai mult.” spune Alexandru Mica.

Tehnologia este o parte foarte importanta in stomatologie. Noile tehnologii vin in ajutorul pacientilor si le ofera un tratament mai rapid si precis. In clinicile stomatologice Dr. Leahu pacientii beneficiaza de tehnologie de ultima generatie, cum ar fi implanturile de tip fast&fixed, coroanele si fatetele dentare CEREC inr-o ora, radiologia digitala, testarea impotriva cancerului oral, tratamentele de canal facute la microscop, albira dentara profesionala cu lampa ZOOM, cele mai noi aparate dentare, inhalosedarea pentru copii, etc. Te asteptam in Clinicile Dentare Dr Leahu sa te convingi! IMG_4021